Google+ Followers

Google+ Followers

Jumaat, 15 November 2013

PROMOSI NOVEMBER :  SET KURUS BUDJET SHAKLEE + ESP

Assalamualaikum..

Hari ini saya nak menwar-warkan promosi untuk bulan November ni..SET KURUS BUDGET + ESP


Nak dapatkan hasil yang lebih optimum?? Set Budget Lecithin dan Alfalfa ditambah dengan ESP yang mana akan memberikan hasil yang lebih UMMMPH.. tetapi masih dengan harga yang rendah.BERBALOI-baloi..:)

i)Peranan :


  • Lecithin -   1) pemecah dan pembakar lemak                 2) menurunkan kadar kolesterol

  • Alfalfa  -    1) membuang lemak di dalam badan              2) menyingkirkan toksin dalam badan
  • ESP - membina otot bagi mengelakkan kulit menggeleber.
ii) Info :
  • Lecithin dan alfalfa adalah dalam betuk tablet manakala ESP serbuk.
  • Set budget adalah untuk kegunaan selama sebulan dan ESP boleh tahan sehingga 2 bulan bergantung kepada sukatan yang diambil.
  • Promosi set ini boleh dimiliki dengan harga < RM 250.. :)
  • Promosi ini sah sehingga 30 November 2013..Dapatkan sebelum terlambat

Berminat untuk tahu lebih lanjut boleh call/sms/whatsapp nurjannah 0197560924.

Khamis, 1 Ogos 2013

Set Mampu Milik Untuk Melangsingan Badan


Assalamualaikum..
       Beberapa hari lagi kita akan menyambut hari raya Aidilfitri..Mungkin ada yang berasa runsing berat badan yang akan bertambah memandangkan undangan rumah terbuka di sana sini. Anda tidak perlu risau kerana Shaklee boleh membantu anda dan produk ini betul2 hebat. Produk ini sesuai untuk semua golongan dan memberi kesan yg sgt berbaloi serta dijamin selamat. 
        Set yang dimaksudkan ialah set mampu milik ESP+Lecithin+Alfalfa. Set ini sangat sesuai untuk golongan pelajar dan golongan pendapatan sederhana kerana harganya yg sangat berpatutan.
        Set ini terdiri daripada gabungan tiga produk iaitu :
ESP= Sebagai protein untuk membekal tenaga dan membuat anda sentiasa rasa kenyang. Selain itu protein yg ada pada ESP membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan meningkatkan perkembangan otot.
Lecithin = Fat emulsifier iaitu sebagai pembakar lemak dan memecahkan lemak  anda.
 Alfalfa =Proses Detox iaitu proses dimana untuk  untuk membersihkan usus dlm bdn kita.Proses  ini adalah untuk membuang segala toksin dalam badan, lemak dan lendir dan ini akan dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Produk ini juga sesuai utk ibu yg menyusukan ank . Dengan usus yg bersih dan sihat, ia dapat  mengelakkan dr perut buncit.
         Produk Shaklee ini dtg dengan pelbagai produk utk lain utk memenuhi keperluan pelanggan bg memdapatkan kesan yang lebih cepat. Dengan itu anda boleh menghubungi saya untuk dapatkn maklumat yg lebih jelas. Kombinasi asas plan untuk menguruskan badan yg sy syorkan diatas adalah secara basic dan sesuai utk semua golongan. Terima kasih.
Nama : Nurjannah Binti Ab Latip
ID      :  907188
Tel     : 0197560924 (Call, Wassup,SMS)
Email  : jannah163@gmail.com

Khamis, 18 Julai 2013

Energizing Soy Protein (ESP)


Asalamualaikum, Saya hendak kongsi kn pada wanita di luar sana yg bekerja, menyusukan ank dan menguruskan juga rumah selepas kerja. Aktiviti harian di tempat kerja sudah cukup memenatkan dan ini hendak tambah lagi aktiviti selepas kerja. Bagi sy yg bekerja selalu keluar samada pergi ke site, jumpa clien, dan balik office utk siap kn kerja lagi terasa sangat meletihkan. Selain itu, perlu menyusukan ank lagi selepas kerja,memasak dan lain2 lagi aktiviti harian yg sgt memenatkn. Sy pasti pengalaman yg saya alami ini juga pernah di alami wanita lain diluar sana. Di tambah lagi pada bulan puasa ini kita perlu terkejar-kejar utk waktu berbuka dan ini amat memenatkan.

Alhamdulillah sejak saya sendiri mula memakan Shaklee selepas 2 bulan bersalin, sy tidak berasa penat dan malah bertenaga setiap hari. Kini usia ank saya sudah masuk 8 bulan dan saya masih teruskan pemakanan Shaklee ESP ini sehingga kini. Kesan yang dapat saya rasakan adalah,

1.Saya tetap bertenaga walaupun sibuk dgn aktiviti kerja harian. Walaupun pada bulan puasa ini.
2. Saya menyusukan anak, jadi buat masa ini memang tidak pernah timbul masalah kekurangan susu utk ank saya.
3. Saya rasa yakin sbb berat saya tidak naik selepas bersalin dan saya percaya Shaklee ESP membantu mengawal berat badan saya.

Dengan itu sy sangat2 mensyorkan utk wanita yg aktif diluar sana yg memerlukan tenaga serta memastikan kesihatan yg terbaik malah juga memastikan kecantikan yg sempurna utk diri serta suami menggunakan SHAKLEE ESP NIE.
Pada anda yg berminat boleh hubungi sy seperti berikut.

Nama : Nurjannah Binti Ab Latip
ID      :  907188
Tel     : 0197560924 (Call, Wassup,SMS)
Email  : jannah163@gmail.com

KELEBIHAN ENERGIZING SOY PROTEIN(ESP)

1.      Pembekal tenaga yang pantas. Sesuai utk wanita yg aktif dan selalu rasa letih.
2.      Untuk ibu menyusukan anak- ESP membantu  menambahkan susu  disebabkan oleh sumber protein harian yg cukup utk ibu2 yg terdapat pd ESP ini.
3.      Membantu menstabilkan hormon kerana ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita.
4.      Membantu mengawal berat badan kerana ESP akan buat kita rasa kenyang.
5.      Membantu memjaga kesihatan dengan ESP memberi ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita.












Rabu, 1 Mei 2013

Macam Mana Nak Naikkan Paras HB Khususnya Untuk Ibu Hamil

Assalamualaikum..

Untuk entri pertama ni saya nak kongsikan mengenai Vitalea..Kenapa ?? Sebab masa mengandung dulu pun saya ada mengalami masalah yang sama.So saya nak share dengan kawan2 kat luar sana..Sharing is caring..kan.hehe..Ok.Back to the topic.Vitalea merupakan multivitamin yang lengkap yang terdiri daripada 28 jenis vitamin dan mineral yang dapat memberi kesihatan yang optimum..Selain itu, kandungan zat besi dalam vitalea juga dapat membantu ibu mengandung menaikkan paras HB dalam badan mereka. Cara ini lebih mudah kalau nak dibandingkan daripada makan kerang hari-hari.Naik jelak la dibuatnye.. :)

Ini la rupa Vitalea tu..

Okay lah..Sampai sini je untuk hari ni..    
Kalau nak tanya saya secara personal bolehla call, sms atau whatsapp saya:

                                                                   



                                                                         Pn Nurjannah
                                                           Shaklee Independent Distributor
                                                                          ID : 907188
                                                                         0197560924